BABYLON EINDHOVEN

BABYLON EINDHOVEN Pizzaria, Grillroom, Italiano

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 677 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Babylon Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2022 om 0:10 Besteld een Tenderloin met sambal en knoflooksaus. Cocktail saus gekregen in plaats van Sambal saus en een Biefstuk in plaats van een Runderhaas. €7,- verschil in prijs!!!! Niet netjes van hun.
18 apr 2022 om 21:22 Eten werd 20 min eerder geleverd dan aangeven en was nog goed warm. Eten smaakt goed.
18 apr 2022 om 19:21 Zoals gewoonlijk prima, ook erg verrast dat er een persoonlijke reactie kwam over mijn klacht over het veranderen van merk Mayonaise, wordt aan gewerkt ! Toppie dus .
17 apr 2022 om 8:11 Veel sneller bezorg dan aangegeven, een hele vriendelijke bezorger en precies at ik had besteld: warm, op tijd en met een glimlach :-)
16 apr 2022 om 19:34 Jammer is de Mayonaise vroeger hadden jullie altijd , Remia was lekker, maar deze is Heinz echt niet te eten. snap dat het misschien goedkoper is voor jullie maar doet afbreuk aan de smaak van de friet .
7 apr 2022 om 21:46 Echt genoten van het eten! Complimenten
31 mrt 2022 om 22:58 Echt heerlijke gyros en ook genoten van de kapsalon kipdöner, volgende keer gaan we weer voor Babylon!
19 mrt 2022 om 21:55 Het was erg lekker. Keuze uit veel variëteit...
18 mrt 2022 om 10:25 Supersnelle bezorging, was er binnen een kwartier.
13 mrt 2022 om 21:04 Wederom lekker eten! De shoarma apart in gepakt, fijn! De frietjes waren knapperig. De bezorger is altijd vriendelijk.
12 mrt 2022 om 20:20 Voor de eerste keer besteld, we worden vaste klanten. Was erg lekker, veel, warm en vers. Daarnaast een aardige bezorger.
6 mrt 2022 om 20:30 Pizza was oké maar niet warm. Beperk je bezorg gebied of zorg dat je het beter warm kan houden. En een opgerolde pizza is niet een Turkse pizza.