BABYLON EINDHOVEN

Recentebeoordeling


5 sterren uit 852 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Babylon Eindhoven. Meer weten? Ontdek meer

7 mei 2024 om 19:11 Lekker en snel eten
6 mei 2024 om 19:10 Had gevraagd of ze om 17:00 konden bezorgen ivm werken zoon staan ze om 16:45 voor de deur wel jammer. Maar eten was goed en warm
29 apr 2024 om 19:16 Heerlijk gegeten alles was goed warm en precies op tijd bezorgd
27 apr 2024 om 22:33 Snel bezorgd maar had warmer gemogen. Goed van smaak.
21 apr 2024 om 19:39 We hadden lamkortellten normaal krijg jever uien paprika chapions bij nu heemaal niks en ook nog duurder dan de vorige keer dan we dit hadden
11 apr 2024 om 20:47 Mooi op tijd, overheerlijke schotels Gyros en Kipfilet. Grote porties om je vingers bij op te eten (niet gedaan, anders kon ik deze review niet typen!!!) Reeds verschillende keren hier besteld, nog nooit teleurgesteld.
2 apr 2024 om 21:18 Jammer broodjes vergeten en cocktail saus
2 apr 2024 om 20:07 Heerlijke kapsalon met lekker gekruid kipfilet. Goed naar mijn wensen geluisterd want ik wilde absoluut geen ui en goed doorgebakken kipfilet.
31 mrt 2024 om 21:27 Heel erg lekker! Wel 1 dingetje, cheddar is toch echt wel lekkerder dan de kaas die jullie erop doen.
30 mrt 2024 om 0:00 De bijgeleverde salade wordt minder in kwaliteit. De sla zit verkleurd in het bakje. Die gaat meteen weg, wel jammer. De rest is als altijd gewoon goed. Royale portie en lekker. Echt jammer van de sla.
14 mrt 2024 om 20:26 Wederom kwaliteit!
14 mrt 2024 om 20:24 geweldig gegeten